Izvor: B92, 23.Dec.2009, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporazum Srbije i Kuvajta

Kuvajt -- Ministri spoljnih poslova Srbije i Kuvajta Vuk Jeremić i Mohamed Al Sabah potpisali su sporazum o saradnji dve države.

Kako je saopšteno potpisani sporazum otvara put investicijama Kuvajta ali i reprogamiranje duga Srbije toj državi. Jeremić je na konferenciji za novinare u Kuvajtu, posle potpisivanja sporazuma, rekao da će vlade dve zemlje blisko sarađivati i da Srbija želi istinski dobre odnose i veze sa Kuvajtom u budućnosti kao što je to bilo i pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << decenija.

Kuvajtski emir šeik Sabah al Ahmed primio je, tokom dana, ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića sa delegacijom, prenela je kuvajtska novinska agencija KUNA.

Sastanku u Palati Bajan je, kako se dodaje, prisustvovao i zamenik premijera i ministar inostranih poslova Kuvajta šeik Mohamad Sabah al Salem al Sabah.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.