Spiskovi viška zaposlenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2009, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spiskovi viška zaposlenih

BEOGRAD - Sva ministarstva dobila su nalog da u najkraćem roku dostave generalnom sekretarijatu Vlade Srbije koliko imaju viška zaposlenih.

Na osnovu tih podataka Vlada će sačiniti detaljan plan o smanjenju celokupnog državnog aparata za 8.000 ljudi u narednih devet meseci, što je predviđeno novim planom ekonomskih mera države.

List piše da je prva, gruba procena da će u Vladi, agencijama i regulatornim telima koja su u okviru ministarstava, bez posla ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko 4.000 ljudi, a još toliko će biti otpušteno u lokalnim samoupravama.

U taj broj ulaze i svi koji će u međuvremenu ispuniti uslove za penziju, a pretpostavlja se da ih ima oko 1.000.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.