Špijunka: Nebojšin mentor je rektor

Izvor: Večernje novosti, 29.Jan.2013, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špijunka: Nebojšin mentor je rektor

TO što je u maju izabran za predsednika parlamenta, i što su mu se od tog trenutka obaveze gotovo utrostručile, nije omelo Nebojšu Stefanovića na putu akademskog usavršavanja. Uprkos zgusnutom rasporedu, nije zapostavio doktorske studije. Kada je 2011. godine magistrirao ekonomske nauke na Megatrend univerzitetu, odmah je nastavio školovanje i do sada je položio tri od devet doktorskih ispita. Kako smo čuli od profesora, trudi se da stigne na sva predavanja, a ona koja preskoči nadoknađuje konsultacijama sa svojim mentorom. A to je lično rektor Megatrenda Mića Jovanović, koji mu je bio ”glavnokomandujući” i prilikom magistarskih studija.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Stefanović doktorira na Megatrendu

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jan.2013

Predsednik Skupštine Srbije je do sada položio tri od devet ispita doktorskih studija na Megatrendu, a mentor mu je rektor Mića Jovanović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.