Špijunka: Čanku kasne i boginje

Izvor: S media, 01.Okt.2011, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špijunka: Čanku kasne i boginje

Na opasku lekara da je najstariji pacijent sa boginjama koga su lečili, Nenad Čanak je odgovorio da je Vojvodina toliko zaostala da i dečje bolesti stižu sa zakašnjenjem.

Nenad Čanak se na letovanju baš i nije proveo. Posle nekoliko dana kupanja u moru dobio je osip za koji se, posle detaljnog pregleda, ispostavilo da su boginje.

Kad je došao u dom zdravlja, i lekari su bili prilično iznenađeni. Priznali su mu da je najstariji pacijent sa boginjama >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koga su lečili.

Sporazum Cvetković - Čanak (VIDEO)

Špijunka: Đilas proslavlja uz ples

Špijunka: Obradović proverava i market

Brzo se snašao. Odgovorio je da se i na ovom primeru egzaktno potvrđuje da je Vojvodina toliko zaostala da i pokrajinski političari čak i dečije bolesti dobijaju sa pola veka zakašnjenja.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.