Somborski turistički radnici od (n)ove godine očekuju više

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2021, 20:29

Somborski turistički radnici od (n)ove godine očekuju više

Sa ulaskom u 2021. godinu zaposleni u turističkom sektoru očekuju mnogo bolje dane, bar kada je u pitanju letnja sezona.

Građani Sombora i okoline slabo putuju, a oni koji mogu i žele interesuju se za daleke destinacije, kažu u turističkim agencijama.

Iako su pretrpele značajnu štetu zbog pandemije očekuju da će letnja sezona proteći bez problema.

Istu nadu dele i autobuski prevoznici kojima su prošlogodišnje ture za inostranstvo otkazane a putnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prevoz smanjen za 40 odsto.

Noćenja i turističkih poseta je upola manje. To se odrazilo na rad seosko-turističkih gazdinstava po kojima je sombor prepoznatljiv.

Ove godine se očekuje stabilnija situacija.

A, da li ćemo i ove godine godišnji odmor provesti na domaćem terenu ili u inostranastvu, sa sigurnošću niko ne može da potvrdi.

Više u prilogu RTV.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.