Sombor: Konkurs za stručnu praksu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sombor: Konkurs za stručnu praksu

Grad Sombor, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, otvorio je Javni poziv za realizaciju programa stručne prakse na teritoriji Grada Sombora u 2015. godini. Konkurs je otvoren do 14. septembra.

Program je namenjen nezaposlenim licima sa srednjim, višim i visokim obrazovanjem koja se prvi put osposobljavaju za zanimanja za koja su stekla određenu vrstu i stepen stručne spreme, a radi osposobljavanja za samostalan rad u struci, bez zasnivanja radnog odnosa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Zainteresovani poslodavci mogu podneti zahtev za stručno osposobljavanje za najviše dva nezaposlena lica. Pravo učešća imaju privredna društva i preduzetnici koji imaju sedište na teritoriji Grada Sombora.

Program stručne prakse za lica sa srednjim stepenom stručne spreme traje do šest meseci, za lica sa višim ili visokim trogodišnjim obrazovanjem devet, a za lica sa završenim najmanje četvorogodišnjim visokim obrazovanjem do godinu dana.

Tekst konkursa, sa detaljnijim informacijama o uslovima i načinu prijave, kao i obrazac prijave, može se pronaći na sajtu Grada Sombora.

Dodatne informacije o Konkursu mogu se dobiti i u Nacionalnoj službi za zapošljavanje - Filijala Sombor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dva programa javnog rada u biblioteci Karlo Bijelicki

Izvor: 025info.rs, 07.Sep.2015

Prve nedelje septembra počela je i realizacija dva programa Javnog rada, koje Gradska biblioteka Karlo Bijelicki u Somboru realizuje u saradnji s Nacionalnom službom za zapošljavanje. Somborski dijalozi naziv je prvog programa po kome će na tri meseca biti angažovano šest osoba s invaliditetom...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.