Socijalisti uvek za Miloševićeve vrednosti

Izvor: Glas javnosti, 21.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijalisti uvek za Miloševićeve vrednosti

POŽAREVAC - Ministar prosvete i potpredsednik SPS-a Žarko Obradović izjavio je juče da SPS „stalno mora da naglašava vrednosti“ koje je promovisao Slobodan Milošević.

Bivši predsednik Srbije i SRJ Slobodan Milošević umro je 11. marta 2006. godine u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala, pred kojim je bio optužen za genocid i ratne zločine.

Delegacija SPS-a, čiji je Milošević bio osnivač, posetila je juče njegov grob u porodičnoj kući u Požarevcu, povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 67. godišnjice rođenja Miloševića. Vence na grob Miloševića položili su Obradović i ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić.

„Mi imamo moralnu, partijsku i ljudsku obavezu da posetimo njegov grob. Za nas je obilazak ovog mesta prilika da se podsetimo svih onih vrednosti koje je predsednik Milošević za života promovisao. To mi socijalisti moramo stalno da naglašavamo, pošto očigledno postoji pokušaj revizije istorije“, rekao je Obradović.

Obradović je naveo da je Milošević tokom života i na suđenju u Haškom tribunalu „pokazao da je bio posvećen idealima slobode, pravde i ravnopravnosti“.

U Domu Dobrnjčevih koji se nalazi uz dvorište Miloševićeve porodične kuće večeras će biti promovisana knjiga „Slobodan Milošević - Prilog istoriji 20. veka“.

Knjiga sadrži izbor Miloševićevih govora od izbora za predsednika Predsedništva Srbije, do hapšenja i izručenja Tribunalu u Hagu.

Vence na Miloševićev grob juče je položila i delegacija udruženja Sloboda u kojoj su bili Uroš Šuvaković, Miloš Aleksić i Goran Trivan.

U saopštenju udruženja Sloboda navodi se da je grob Miloševića juče posetilo više stotina aktivista tog udruženja.

Obradović kaze da je Milošević tokom života „pokazao da je bio posvećen idealima slobode, pravde i ravnopravnosti“. Srbi su stvarno zaslusili da zive na nivou svih onih vrednosti koje je predsednik Milošević za života promovisao. Srbima zelim od srca da uvek zive pod ovakve promovisane vrednosti!

Ovo je zaista da covek poludi. Mrkonjic dosaoda se pokloni Slobodanu Milosevicu, podlo i ljigavo da vise ne moze biti. Taj Mrkonjic je izdajica isto kao i Dacic i nema te reke i mora koji mogu da ih operu. Oni mogu da pricaju sta hoc ali ko ce da ih slusa, oni su jednostavno politicki mrtvi. Dok su pod Tadicevom komandom toliko vlasti ce i imati, ali posle toga bit ce zaboravljeni i popljuvani. Sa pojavom nove partije, videce Dacic i Mrkonjic koliko socijalista stoji iza njih, pa bi volio da ih onda cujem. Obradovic taj spletkaros koji sebe zamislja da je Moisie i da bez njega nista ne moze egzistirati, sa takovim srbija ne moze napred, jer svi su oni uhode i placenici Borisa Tadica i stranih ambasadora koji po srbiji rade sta ih volja. Kad su uhvatili Perisica, umesto da nagrade coveka koji je za to zasluzan oni ga sutiraju na ulicu. I sta vise reci.

Mozda je tako moralo. Videcemo. Da Dacic nije "prisao" zutim, njegova koalicija bi se raspala i debelo krme i onaj penzioner bi bili kupljeni od strane zutih. SPS bi izvisio i prestao da postoji. Onda bi vlada bila 100% napraljena od strane sljama i izdajnika. Mislim da Dacic nije imao drugog izbora.

Videcemo sta ce da se desi.

You have GOT to be kidding me! WOW!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.