Izvor: B92, 05.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen predsednik SO Bor

Bor -- Danas je s mesta predsednika Skupštine opštine Bor smenjen Srđan Marjanović, član DS-a.

Marjanović je smenjen na osnovu predloga novoformiranog Borskog demokratskog bloka, koji čini deo odbornika DS-a, G17 plus i Pokreta snaga Srbije, ali i odbornici DSS-a. U SO većinu imaju Demokratska stranka, Demokratska stranka Srbije, G17 plus i Srpski pokret obnove.

Borski demokratski blok naveo je da smenu Marjanovića traži "zbog nesavesnog rada", ali se u zahtevu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne navodi šta mu se konkretno zamera. Taj blok danas je podržao i predlog nedavno izabranog predsednika opštine Branislava Rankića, iz Srpske radikalne stranke, da za njegovog zamenika bude izabran Dragan Žikić, odbornik Socijalističke partije Srbije i lider te partije u Boru.

Marjanović je u obraćanju odbornicima rekao da je zaprepašćen što njegovu smenu traže oni koji su se Boranima predstavili kao alternativa režimu koji je vladao do 5. oktobra 2000.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.