Izvor: B92, 05.Jun.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen direktor RTV Vranje

Vranje -- Skupština opštine Vranje smenila je u četvrtak direktora lokalne Radio-televizije Čedomira Markovića i na tu funkciju imenovala ekonimistu Zorana Veličkovića, dosadašnjeg savetnika regionalne Privredne komore. I smenjeni i novi direktor članovi su Socijalističke partije Srbije. Protiv smenjivanja Markovića bila su dva odbornika Demokratske stranke.

U obrazloženju odluke o smenjivanju direktora RTV Vranje navedeno je da je Marković nestručno i nesavesno radio, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i da je odgovoran za "poremećene meduljudske odnose" u toj medijskoj kući. Smenu Markovića zatražio je i Sindikat novinara RTV Vranje, tražeći istovremeno povećanje plata, koje su u proseku oko 14.000 dinara.Lokalnu vlast u Vranju, u čijoj nadležnosti je RTV Vranje, čine odbornici SPS i Jugoslovenske levice (JUL), koji imaju 53 od ukupno 55 odbornika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.