Smenjen Milorad Veljović!

Izvor: Večernje novosti, 31.Dec.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen Milorad Veljović!

BEOGRAD - Direktor policije Milorad Veljović smenjen je danas na sednici Vlade Srbije. Kako prenose beogradski mediji, a prema prvim i nezvaničnim informacijama, direktor policije je jutros razrešen dužnosti. Vlada Srbije postavila je Milorada Veljovića 15. juna 2006. godine za direktora policije Ministarstva unutrašnjih poslova. Mandat mu je trajao pet godina i zvanično je istekao je 15. juna 2011. godine. Nakon brojnih spekulacija, na istu funkciju je reizabran. .

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljović - savetnik premijera

Izvor: Akter, 31.Dec.2015

Vlada Srbije je na današnjoj sednici razrešila dužnosti direktora policije Milorada Veljovića i za vršioca te dužnosti postavila Vladimira Rebića..Odluka je doneta u skladu sa Zakonom o policiji, po kome je Veljović ispunio sve zakonske uslove za penzionisanje, navodi se u saopštenju Vlade Srbije...Rešenjem...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.