Skupština ukida   imunitet za problematične

Izvor: Blic, 28.Jun.2011, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština ukida imunitet za problematične

BEOGRAD - Administrativni odbor parlamenta raspravljaće sutra o zahtevima koje su dobili od sudova za ukidanje imuniteta poslanicima. Nadležni sudovi uputili su zahteve za ukupno sedam poslanika, među kojima su, prema saznanjima „Blica“, Momir Marković, Momčilo Duvnjak i Gordana Paunović Milosavljević.

Na zasedanju Administrativnog odbora praktično će se po prvi put u istoriji ovog skupštinskog tela razmatrati skidanje imuniteta poslanicima. Poslanici koji su na dnevnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << redu osumnjičeni su za krivična dela. Na spiskovima sudova je najviše radikala, dva poslanika SNS i jedan poslanik G17 koji za razliku od svojih kolega s krivičnim delima, ima saobraćajni prekršaj.

Opširnije u štampanom izdanju

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.