Skupština svoje rekla vladi

Izvor: B92, 06.Sep.2010, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Skupština svoje rekla vladi"

Beograd -- Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović najavila je da će prva sednica parlamenta nakon letnje pauze biti održana u drugoj polovini septembra.

Predsednica parlamenta je rekla da skupština neće ponovo raspravljati o rezoluciji o Kosovu "jer je u vezi sa rezolucijom parlament svoje rekao vladi".

Ona je dodala da bi poslanici o zakonu o fiskalnoj odgovornosti, koji proističe iz dogovora MMF-a i Vlade Srbije, mogli da raspravljaju u periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << redovnog zasedanja, koje počinje u oktobru.

"U drugoj polovini septembra biće vanredna sednica parlamenta, jer je pristigao određeni broj zakonskih predloga po hitnom postupku", kazala je Đukić-Dejanovićeva novinarima u Domu Narodne skupštine posle otvaranja dvodnevnog zasedanja Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.