Skupština o porezu na dohodak

Izvor: B92, 01.Jun.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština o porezu na dohodak

Beograd -- Skupština Srbije završila je načelnu raspravu o izmenama Zakona o porezu na dohodak građana kojima se smanjuju porezi na autorske honorare.

Poslanici opozicije tokom rasprave najavili su da će podržati predložene izmene i istakli da su prilikom glasanja o povećanju poreza bili protiv toga.

Poslanici Liberalno-demokratske partije, Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije naveli su da na njihove primedbe vladajuća koalicija nije reagovala, ali da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ipak, što je dobro, poklekla pod pristiskom celokupne stručne javnosti.

Poslanici su završili i objedinjenu načelnu raspravu o davanju garancija Srbije bankama Sosijete ženeral iz Pariza i Unikredit banci iz Beograda na kredit koji kod njih uzima Javno preduzeće Putevi Srbije.

Skupština će rad nastaviti sutra. Za 12 časova zakazano je odgovaranje na poslanička pitanja o aktuelnim temama na zahtev LDP-a i SRS-a, a predsedavajući sednici Nikola Novaković rekao je na kraju rasprave da postoji mogućnost da, nakon odgovaranja na poslanička pitanja, počne i rasprava o amandmanima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra vanredna sednica Skupštine Srbije

Izvor: EMportal, 31.Maj.2009, 16:37

Skupština Srbije će sutra na vanrednoj sednici razmatrati Predlog zakona o izmenama Zakona o porezu na dohodak građana.

Nastavak na EMportal...

Vanredna sednica Skupštine Srbije

Izvor: RTS, 01.Jun.2009

Skupština Srbije razmatrala izmene Zakona o porezu na dohodak građana, čiji je cilj smanjenje poreza na autorske honorare. Žučna rasprava povela se o zakonima o davanju garancija za dva kredita ukupne vrednosti od 175 miliona evra, namenjenih saniranju dugova JP "Putevi Srbije". ..Poslanici su,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.