Skupština danas nastavlja rad posle pauze zbog izbora

Izvor: BKTV News, 19.Apr.2017, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština danas nastavlja rad posle pauze zbog izbora

Skupština Srbije nastaviće danas sa radom posle pauze koju je 1. marta odredila predsednica Maja Gojković, a pred poslanicima će se naći više međunarodnih sporazuma.

Teško je predvideti kako će izgledati današnji nastavak sednice, imajući u vidu da deo opozicije insistira na pokušaju da se izbori za predsednika ponište kao i na smeni predsednice parlamenta Maje Gojković, ali i činjenicu da ishod tih izbora, prema analitičarima, signalizira promene unutar opozicionog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << bloka.

Troje poslanika pokreta Dosta je bilo napustilo je Sašu Radulovića, on sam je pretrpeo težak poraz na predsedničkim izborima, sa svega 1,41 odsto glasova birača, a njegov pokret - težak udarac.

DS je pružio značajnu podršku na izborima Saši Jankoviću, a on je precizirao da dalje nastavljaju svako svojim putem.

Političkom pokretu koji namerava da formira pridružiće se pak predsednik Nove stranke i poslanik Zoran Živković, koji je u parlament ušao upravo na listi DS.

Predsednica parlamenta je zakazujući nastavak sednice za 19. april istovremeno najavila i novu za 21. april na kojoj će poslanici razmatrati Predlog zakona o biomedicinski potpomognutoj oplodnji i Predlog zakona o transfuzijskoj medicini.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.