Skupština Srbije: Završena sednica, sutra rasprava o međunarodnim ugovorima

Izvor: BKTV News, 19.Apr.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština Srbije: Završena sednica, sutra rasprava o međunarodnim ugovorima

Skupština Srbije završila je danas sednicu, a za sutra je najavljena rasprava o potvrđivanju 12 međunarodnih sporazuma.

Raspravu su danas obeležila česta reklamiranja Poslovnika, a tokom žustre polemike predsednica parlamenta Maja Gojković odredila je i petominutnu pauzu kako bi se smirile strasti.

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović  je rekao  da protesti koji se održavaju na ulicama nisu studentski protesti, već da u >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << njima učestvuju ljudi poraženih politickih stranaka, izbornih štabova kandidata.

Poslanik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević poručio je Gojkovićevoj da je dopustila da opozicioni poslanici “preuzmu vođenje sednice”, a poslanica DS Aleksandra Jerkov je pozvala predsednicu parlamenta da se ograniči na način komunikacije koji propisuje Poslovnik i da se poslanicima obraća sa uvažavanjem.

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić je, odgovarajući na navode lidera Dveri, rekao da je Boško Obradović “fasciniran” Aleksadrom Vučićem.

 Istakao je da je rezultat koji je Vučić ostvario na izborima vredan pažnje i da svako na to može da kaže “skidam kapu”.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.