Izvor: B92, 22.Avg.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština Grada 3. septembra

Beograd -- Predsednik beogradske skupštine Branislav Belić kaže da bi naredna sednica gradskog parlamenta trebalo da bude održana 3. septembra.

"Kada bude pripremljen materijal za sednicu, biće održane konsultacije sa predstavnicima svih odborničkih grupa", izjavio je on Tanjugu. Belić je rekao da bi na narednoj sednici trebalo da bude postavljen načelnik Gradske uprave i oni direktori javnih preduzeća oko kojih je postignut dogovor između liste "Za evropski Beograd", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SPS-PUPS i LDP-a.

Inače, ostanak Branislava Belića na funkciji predsednika gradskog parlamenta je još neizvestan jer, kako piše Politika, socijalisti i dalje žele da dobiju to mesto u vlasti. Opširnije čitajte u posebnoj vesti u kategoriji Drugi pišu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.