Skot: Već odavno znamo ko je palio Ambasadu SAD, zašto da slučaj zastari

Izvor: Vostok.rs, 11.Maj.2017, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skot: Već odavno znamo ko je palio Ambasadu SAD, zašto da slučaj zastari

Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot na pitanje o presudi koja se očekuje uskoro u slučaju paljenja Ambasade SAD , rekao je da to nije pitanje odnosa SAD i Srbije, već pre svega pitanje srpskog pravosuđa.

„Ako ovaj slučaj može da zastari, pitanje je — zašto? Već dugo znamo ko je palio Ambasadu i ako slučaj nema rešenje toliko godina, to je pitanje za vaš pravosudni sistem“, rekao je Skot.

Upitan za komentar izjave Vilijema Vokera o formiranju „velike Albanije“, Skot je rekao da izjavu još nije video, već samo medijske napise o njoj.



„Ono što ja znam je politika moje zemlje, ta politika je stabilnost u ovom regionu. Mi nismo za ’veliku Albaniju‘, kao ni za veliku Srbiju ili Hrvatsku, mi smo za granice koje postoje i da idemo napred. Ne tražimo projekat koji ne postoji u stvarnosti“, naglasio je Skot.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.