Skandalozna provokacija Albanaca! Haradinaj je heroj zemlje, ni pretnje Slobodana Miloševića nam nisu mogle ništa!

Izvor: BKTV News, 13.Maj.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandalozna provokacija Albanaca! "Haradinaj je heroj zemlje, ni pretnje Slobodana Miloševića nam nisu mogle ništa!"

Alijansa za budućnost Kosova (AAK) Ramuša Haradinaja oglasila se danas saopštenjem nazivajući svog lidera "herojem zemlje i njenih građana", dok je šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića opisala kao "običnog prevaranta i iznuđivača".

U saopštenju objavljenom na sajtu te stranke navodi se da je "bivši saradnik balkanskog kasapina Ivica Dačić naredio Haradinaju da skrati jezik i da ne zahteva da Kosovo bude uklonjeno iz Ustava Srbije".

Haradinaj: Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da izbriše Kosovo ili uzimamo Niš! (VIDEO)

AAK poručuje Dačiću "da ni pretnje njegovog šefa Slobodana Miloševića nisu mogle ništa, a tek to ne može običan prevarant kakav je Dačić".

FOTO: Vikipedija

Izjavu da Haradinaj treba da "skrati jezik" Dačić je dao povodom izjave lidera AAK da, ako "Srbija u svom ustavu i dalje bude imala Kosovo i Metohiju, onda bi Kosovo trebalo da odgovori recipročnim merama i u svoj ustav stavi jednu trećinu teritorije Srbije".

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.