Siniša Kovačević dao podršku Jeremiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Kovačević dao podršku Jeremiću

U situaciji u kojoj je gotovo nepristojno biti politički nezainteresovan, moja podrška Vuku Jeremiću je više nego logična, izjavio je listu Danas dramski pisac Siniša Kovačević, ali je dodao da je još rano govoriti o njihovoj saradnji.

Kovačević je rekao da Jeremić ima njegovu podršku u tome da Srbija bude slobodna, demokratska i pravedna zemlja.

"Na koncu, ako dozvolite malo nepristojnosti da na pitanje odgovorim kontrapitanjem - a kome biste vi pružili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << podršku ako ne nekome ko je mlad, ambiciozan, energičan, obrazovan, bez pekmeza na prstima i oko brade", istakao je Kovačević.

Kovačević navodi da će "o tom - potom" govoriti o eventualnom uključivanju u stranku koju bi vodio Jeremić, ali lično smatra da budućnost te stranke treba tražiti na Beogradskom univerzitetu i među mladim ljudima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.