Sindikat obrazovanja u niškoj “Pčelici” traži kažnjavanje kolega iz “Sloge”

Izvor: Danas, 12.Okt.2020, 20:16

Sindikat obrazovanja u niškoj “Pčelici” traži kažnjavanje kolega iz “Sloge”

 Sindikat obrazovanja Srbije u niškoj javnoj predškolskoj ustanovi „Pčelica“, u okviru koje funkcioniše 26 vrtića, najoštrije je osudio „laži, klevete i neistine“ u vezi sa sanitarno- higijensko situacijom u centralnoj kuhinji i zahtevao „najoštrije sankcije“ za kolege iz sindikata „Sloga“, koji je izneo tvrdnje o propustima i upozorio da oni „ugrožavaju zdravlje dece“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sloga: Zlostavljanje na poslu i pritisci nakon ukazivanja na propuste u niškoj „Pčelici“

Izvor: Danas, 13.Okt.2020, 17:21

Povereništvo sindikata "Sloga" za jug Srbije saopštilo je danas da se, nakon što je iznelo podatke o sanitarno-higijenskim propustima u centralnoj kuhinji niške predškolske ustanove "Pčelica" koji su "ugrozili zdravlje dece", članovi tog sindikata "zlostavljaju na poslu".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.