Izvor: B92, 25.Apr.2010, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silajdžić za "konstruktivne efekte"

Sarajevo -- Haris Silajdžić rekao da je sa Borisom Tadićem imao konstruktivne razgovore u Istanbulu, kao i da se nada da će i rezultati biti konstruktivni.

Predsedavajući Predsedništva BiH je, po povratku iz Istanbula, rekao novinarima na sarajevskom aerodromu da je s Tadićem razgovarao o otvorenim pitanjima između dve zemlje poput granice, pitanja imovine i dugova. On je rekao da su među temama bili i slučaj Ilije Jurišića kao i Ejupa Ganića, ali da je o toj temi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Tadić postavio jasnu granicu između pravosuđa i politike".

Komentarišući izjavu srpskog člana u Predsednštvu BiH Nebojše Radmanovića, koji je rekao da je Silajdžić samoincijativno boravio u Istanbulu i da potpisanu deklaraciju neće podržati jer predstavlja kršenje Ustava BiH, Silajdžić je rekao da je pre odlaska razgovarao s Radmanovićem o ovome.

"Ovo nije nikakvo kršenje Ustava BiH, a na sednici Predsedništva ćemo još razgovarati, nije nikakav problem", kazao je Silajdžić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silajdžić: Razgovori sa Tadićem konstruktivni

Izvor: Blic, 25.Apr.2010

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Haris Silajdžić izjavio je danas da je sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem imao konstruktivne razgovore u Istanbulu i izazio nadu da će i rezultati biti konstruktivni...Silajdžić je, po povratku iz Istanbula, rekao novinarima na sarajevskom...

Nastavak na Blic...

Silajdžić spreman da poseti Srbiju

Izvor: Glas javnosti, 26.Apr.2010, 07:13

SARAJEVO - Predsedavajući Predsedništva BiH Haris Silajdžić spreman da poseti Srbiju! On je juče, posle razgovora u Istanbulu sa predsednicima Srbije Borisom Tadićem i Turske Abdulahom Gulom naglasio da su razgovori bili konstruktivni...- Razgovori u Istanbulu bili su konstruktivni, a rezultati...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.