Severna Makedonija: Veliki požar u bolnici u Tetovu, ima žrtava (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2021, 23:40

Severna Makedonija: Veliki požar u bolnici u Tetovu, ima žrtava (VIDEO)

U požaru koji je večeras zahvatio bolnicu za kovid u centru makedonskog grada Tetova ima žrtava, saopštilo je makedonsko Ministarstvo zdravlja.

U saopštenju se navodi da nije poznat tačan broj osoba koje su izgubile život kao ni povređenih, prenela je agencija MIA.

U toj bolnici bilo je smešteno između 20 i 26 pacijenata. Ministar zdravlja Severene Makedonije Venko Filipče naTviteruje objavio da je u požaru ima žrtava, dodajući da se u ovom trenutku utvrđuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tačan broj ljudi koji su izgubili živote, kao i povređenih i njihovo stanje.

Povređeni su prebačeni u Skoplje u bolnicu radi daljeg zbrinjavanja. Povređeni se hitno transportuju u Skoplje, dodaje se u saopštenju.

Ministar zdravlja Makedonije Venko Filipče stigao je u Tetovo, navodi MIA. U gašenju požara učestvovalo je više od 30 vatrogasaca sa sedam vozila.

A few moments ago there was an explosion at the modular #Covid_19 hospital in City of #Tetovo, #NorthMacedonia

There are also reports of casualties on patients and medical staff. The modular hospital was completely burnt down, while the fire is still active in some parts.. pic.twitter.com/bRicvLcMSB

— Abdylvehab (@abdylvehab) September 8, 2021

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR U KOVID BOLNICI U TETOVU Prvo se čula detonacija, a onda je vatra sve progutala, IMA I ŽRTAVA

Izvor: Blic, 08.Sep.2021

. U požaru koji je večeras zahvatio bolnicu za kovid u centru makedonskog grada Tetova ima žrtava, saopštilo je makedonsko Ministarstvo zdravlja.

Nastavak na Blic...

Najmanje deset mrtvih u požaru u kovid centru u Tetovu(VIDEO)

Izvor: Beta, 09.Sep.2021, 01:42

U požaru u kovid centru u Tetovu poginulo je najmanje deset osoba, objavio je ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče."U Tetovu s desila nesreća koja je odnela više ljudskih žrtava. Do ovog trenutka je potvrdjeno deset poginulih u požaru, ali taj broj može da poraste. Ovo je veoma tužan...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.