Seljaci i reformisti žele sa PUPS-om na izbore

Izvor: Blic, 14.Feb.2012, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seljaci i reformisti žele sa PUPS-om na izbore

Beograd - Predsednik Pokreta ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Jovan Krkobabić razgovarao je sa predstavnicima Ujedinjenje seljačke stranke i Reformista Vojvodine o mogućem zajedničkom nastupu na predstojećim parlamentarnim izborima, saopšteno je danas.

Predsednik PUPS-a rekao je da mu je drago što Ujedinjena seljačka stranka i Reformisti Vojvodine pokazuju spremnost za saradnju sa PUPS-om na narednim izborima.

- Razgovori su bili korektni i sa razumevanjem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Odluka o mogućoj saradnji može se očekivati u toku naredne nedelje - izjavio je Krkobabić, a navodi se u saopštenju.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i predsednik opštine Svrljig Milija Miletić rekao je da bi ta partija želela da na predstojećim izborima bude u koaliciji sa PUPS-om zbog njihovih dosadašnjih rezultata, brizi o svim ugroženim kategorijama stanovništva i doslednom zalaganju u oblasti socijalne politike.

U razgovoru sa Krkobabićem i predsednik Reformista Vojvodine Nedeljko Šljivanac izrazio je interes da se njegova partija pojavi na narednim izborima zajedno sa PUPS-om.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPO: Lažno predstavljanje je nastavak hajke protiv stranke

Izvor: Blic, 14.Feb.2012

Funkcioner Srpskog pokreta obnove (SPO) Paja Janković izjavio je danas da je on predsednik Topličkog okružnog odbora SPO, a da se Aleksandar Đorđević, koji je danas saopštio da se ograđuje od politike lidera stranke Vuka Draškovića, lažno predstavlja..."Sve je to deo hajke na SPO", kazao je...

Nastavak na Blic...

Seljaci i reformisti žele sa PUPS-om na izbore

Izvor: S media, 14.Feb.2012

Predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić rekao je da mu je drago što Ujedinjena seljačka stranka i Reformisti Vojvodine pokazuju spremnost za saradnju sa PUPS-om na narednim izborima...Krkobabić: Siguran sam da možemo sami na izbore..Jovan Krkobabić: Nismo se obećali..Krkobabić: Nisam ni Mesi, ni mesija.."Razgovori...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.