Izvor: Blic, 09.Sep.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sejdinović: Srbija je devedesetih bila ono što je Islamska država danas

Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedim Sejdinović izjavio je danas da je Srbija u devedesetim godinama bila ono što je Islamska država danas.

- Srbija je devedesetih bila ono što je Islamska država danas - rekao je Sejdinović na okruglom stolu u Somboru pod nazivom "Izazovi: kultura dijaloga".

Prema njegovim rečima, stranka koja je na vlasti u Srbiji je "mešavina krvi i biznisa, krvi i korupcije".

- Upravo ta mešavina je duboko razorila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naše društvo - kazao je Sejdinović.

Dodao je da živimo u državi u kojoj je jedan profesor pretučen u Kovačici jer je iznosio svoje stavove.

Prema nezvaničnim informacijama, on nije jedini koji je pretučenu toj opštini, ali su se ostali ućutali nakon toga, naveo je Sejdinović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Srbija je devedesetih bila kao ID danas"

Izvor: B92, 09.Sep.2016

Sombor -- Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedim Sejdinović izjavio je da je Srbija u devedesetim godinama bila ono što je Islamska država danas..."Srbija je devedesetih bila ono što je Islamska država danas", rekao je Sejdinović na okruglom stolu u Somboru pod nazivom "Izazovi:...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.