Šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel danas u Beogradu

Izvor: Blic, 14.Feb.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel danas u Beogradu

Vicekancelar i ministar spoljnih poslova Nemačke Zigmar Gabrijel boravi danas u poseti Beogradu, tokom koje će razgovarati sa državnim vrhom Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se Gabrijelom sastati u Vili Mir, u 11 sati, a izjave za medije su planirane u podne, saopštila je predsednikova služba za saradnju sa medijima.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić će Gabrijela primiti u zgradi Vlade Srbije, u 13 sati, saopštila je Vladina pres služba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gabrijel: Bez Srbije nema stabilnosti

Izvor: Danas, 14.Feb.2018

Šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel izjavio je danas u Beogradu da sama Srbija ne može da stabilizuje region, ali da bez Srbije nema stabilnosti Zapadnog Balkana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.