Izvor: B92, 16.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak vlade i Saveta za borbu protiv korupcije 23. januara

Beograd -- Predsednik Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać najavila je u petak uveče da će zajednički sastanak Vlade Srbije i Saveta, na kojem će biti reči o privatizaciji, biti održan u petak, 23. januara. "Sastanku će prisustvovati i ministar privrede i privatizacije Srbije Aleksandar Vlahović, koji je i predložio njegovo održavanje, kao jedne javne rasprave o privatizaciji", kazala je Baraćeva agenciji Beta, nakon sednice Saveta. Ona je dodala da je Savet razmatrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predlog daljih aktivnosti.

Savet je, kako je kazala, na prethodnoj sednici usvojio izveštaj o privatizaciji i poslao ga premijeru i ministarstvu privatizacije, uz predlog da ih pozove na zajednički sastanak. Prema njenim rečima, Savet je na današnjem sastanku odlučio da se krivične prijave protiv njegovih članova, podignute do sada, ali i sve eventualne buduće, prosledjuju advokatima koji su u Savetu, Dušanu Slijepčeviću i Aleksandru Ćurčiću.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.