Izvor: B92, 18.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak koordinatora sa Kosova

Kosovska Mitrovica, Obilić, Istok -- Koordinatori opština sa Kosova sastaju se danas sa šefom Ekonomskog tima Koordinacionog centra Nenadom Popovićem.

Radio KiM iz Gračanice prvobitno je najavio da će koordinatori danas razgovarati s premijerom Vojislavom Koštunicom.

Sastanak počinje u 14.00, a tema razgovora još nije poznata, izjavio je koordinator opštine Obilić Mirče Jakovljević. "Ne znam o čemu će biti reči na tom sastanku, samo je rečeno da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obavezni da prisustvujemo", kaže on.

Koordinator opštine Istok Radoš Vulić kaže da se radi o hitnom sastanku. "Samo toliko znamo. Pozvani su svi načelnici i koordinatori sa Kosova i Metohije. Poziv je stigao kasno, ja sam ga dobio sinoć. Ne znam ništa više", kaže on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.