Izvor: B92, 06.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Kontakt-grupe u petak

Beč -- Sastanak Kontakt-grupe o Kosovu biće održan u petak, kaže portparolka specijalnog izaslanika UN-a za pregovore o Kosovu.

Hua Đijang je rekla da je sastanak Kontakt-grupe zakazan za petak, 10. novembar, i da je to nastavak konsultacija Martija Ahtisarija s članovima Kontakt-grupe o utvrđivanju statusa Kosova. "Na sastanku će biti nastavljeni razgovori o početnim idejama specijalnog izaslanika za rešenje budućeg statusa Kosova", rekla je ona.

Ahtisari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je krajem oktobra u Njujorku o procesu rešavanja budućeg statusa Kosova razgovarao s generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Kofijem Ananom i drugim zvaničnicima Ujedinjenih nacija, a sastao se i sa ambasadorima nekoliko članica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.