Izvor: B92, 26.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušanje za ubistvo kandidata

Novi Pazar -- Istražni sudija u Novom Pazaru saslušaće danas Seada Papića, jednog od osumnjičenih za ubistvo odborničkog kandidata u septembru.

Papić je poslednji uhapšeni od trojice osumnjičenih za ubistvo odborničkog kandidata Ruždije Durovića. Papić je juče uhapšen u Novom Pazaru, nakon što je u bekstvu bio od ubistva Durovića 10. septembra prošle godine.

Policija je prethodno uhapsila Ertana Gegića, kojem će suđenje za saučesništvo u ubistvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << početi 7. februara. Trećeoptuženi Enes Derdemez, optužen za izazivanje opšte opasnosti, pušten je da se brani sa slobode.

Odbornički kandidat koalicije Lista za Sandžak Ruždija Durović ubijen je 10. septembra prošle godine tokom lokalnih izbora u Novom Pazaru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.