Šarić je sebičan i bezosećajan

Izvor: S media, 21.Sep.2010, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić je sebičan i bezosećajan

Rukopis Daraka Šarića iz pisma, koje je dostavio svom advokatu, ukazuje da je u pitanju zatvorena, sebična i promišljena osoba, bez spontnosti osećanja, sklona kalkulacijama, prevrtljivosti i nestalnosti, smatra Jovan M. Krstić, sudski veštak psiholog grafolog.

On napominje da štamapan rukopis nije najpogodniji za analizu karaktera, međutim može da se izvede zaključak.

- Osobe, koje pišu štmpanim slovima, više su okrenute sebi, nego sredini, retko pokazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << osećanja, nisu druželjubivi i socijalne odnose svode na zadovoljenje vlastitih potreba i interesa. Uska margina sa leve strane ukzuje na sebičnost i može da znači potrebu da je privržen svom poreklu. Uska margina sa desne strane ukazuje na ekstavernost i na socijalne kontakte. Margine koje su uske sa obe strane stvaraju intrpsihički koflikt, a on se održava tako što imaju potrebe da stupe u akciju sa jedne strane i čest nemogućnosti adekvatne procene – kaže Krstić.

E. B.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.