Šapić: Ova šteta je nenadoknadiva VIDEO

Izvor: B92, 25.Dec.2023, 00:13

Šapić: Ova šteta je nenadoknadiva VIDEO

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić građanima Srbije nakon nasilnog protesta pristalica "Srbija protiv nasilja".

"Imali ste priliku da vidite na šta liči stari dvor. Ne znam koliko ću biti rečit. Koliko sam sam u stanju. Ova soba u kojoj se nalazimo koja se naziva 19. vek. Ova šteta je nenadokandiva. Upasti na ovaj način u institucije države. Pokušati na ovaj način da se dođe do bilo kakvnog cilja, nadam se da su svesi, da ono što sam ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao, budemo li dozvolili da se nasiljem i rušenjem države borimo za političke ciljeve vrlo brzo nećemo imati državu. I termin Majdan - vidite koliko je on bio istinit", rekao je Šapć.

Kako je kazao, ovo normalan čovek ne može ni tako lako da sažvaće, a kamoli da komentariše.

"Ukoliko putem anarhije pokušavate da došete na vlasti to znači da ste uništili državu za koju vi smatrate za koju treba da se borite. Ovo više nije ni divljaštvo, ovo mogu da urade samo ljudi bez ikakve svesti o poziciji na koju sutra žele da dođu i na način na koji žele da prestavljaju narod", istako je on i dodao:

"Suština je da vidite da nismo napamet govorili. Tako je počeo i Majdan 2014. godine samo je tamo bilo dosta više ljudi. Ja zaista verujem, ja sam apelovao da ne dozvolimo rušenje pravnog porekta ma ko god da je u pitanju. Jer time mi ne čuvamo vlasti mi čuvamo državu za naša pokoljenja".

Šapić se posebno zahvalio policajcima

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.