Izvor: S media, 27.Jan.2013, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić: DS da se okrene rušenju Vlade

"Demokratska stranka sa novim ljudima i idejama mora da se okrene rušenju ove Vlade, a ne da se bavi unutarstranačkim pitanjima", rekao je član predsedništva Demokratske stranke (DS) Aleksandar Šapić, ističući da stranka više nema ni vremena, ni taj luksuz da se bavi bilo kim ko ne poštuje odluke najviših stranačkih organa, uključujući i Dušana Petrovića i Vuka Jeremića.

On je za sutrašnji "Blic" rekao da stranačka pravila koja postoje moraju da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se poštuju i primetio da je Petrović u poslednjih mesec dana dobio veći medijski prostor nego u proteklih 15 godina bavljenja politikom.

Šapić je ocenio da je razlog tolikog pisanja o DS to što, kako kaže, treba sakriti loše rezultate Vlade Srbije u proteklih šest meseci.

(Tanjug)

Foto: YouTube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.