Šapić: Ako ne mogu da ujedinim srpski narod sigurno ga neću razjedinjavati

Izvor: Danas, 29.Maj.2020, 12:24

Šapić: Ako ne mogu da ujedinim srpski narod sigurno ga neću razjedinjavati

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) i nosilac liste Pobeda za Srbiju Aleksandar Šapić rekao je da ako ne može da ujedini srpski narod, sigurno ga neće razjedinjavati.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić: Sigurno neću razjedinjavati srpski narod

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020

Nosilac izborne liste "Pobeda za Srbiju" i predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić rekao je da ako ne može da ujedini srpski narod, ali da ga neće ni razjedinjavati..."Ne znam da li sam u stanju da ujedinim srpski narod, ali sam siguran i znam da neću raditi na njegovom razjedinjenju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šapić: Zalažemo se za sistem zdravstvene zaštite zasnovan na porodičnim lekarima

Izvor: Danas, 30.Maj.2020, 12:24

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) i nosilac liste "Pobeda za Srbiju" Aleksandar Šapić izjavio je danas da se zalaže za preuređenje i razvoj novog sistema primarne zdravstvene zaštite koji bi se oslanjao na porodične lekare.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.