Usporen saobraćaj na putu Novi Sad - Zrenjanin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2020, 08:46

Usporen saobraćaj na putu Novi Sad - Zrenjanin

Na deonici Novi Sad - Zrenjanin, na državnom putu I B reda broj 12, u blizini petlje "Novi Sad Istok", saobraćaj se odvija usporeno, naizmeničnim propuštanjem vozila, zbog saobraćajne nezgode, saopštili su danas "Putevi Srbije".

"Putevi" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Na delu auto-puta E-75, Paraćin - Pojate, i na delu državnog puta I B reda broj 23, na deonici petlja Pojate - Ćićevac, zbog izvođenja radova na ispitivanju na ulivno - izlivnim rampama na petlji Pojate, od 5. oktobra do 20. oktobra doćim će do izmene saobraćaja, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se na delu auto-puta E-75, na deonici petlja Paraćin - petlja Pojate, u smeru ka Nišu, odvijati uz sniženje brzine kretanja vozila uz postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, dok će se na delu državnog puta I B reda broj 23, na deonici petlja Pojate - Ćićevac, saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz semaforsku signalizaciju.

Auto-put E-75, Vrčin - Mali Požarevac, u zoni petlje "Mali Požarevac", od 4. oktobra do 24. oktobra radovi na sanaciji i rehabilitaciji kolovoza. U zoni radova, saobraćaj iz smera Beograd - Niš, odvijaće se voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, dok će se saobraćaj u smeru Niš - Beograd odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom, kao i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera (Beograd-Niš).

Auto-put E-75, petlja "Niš Jug" zatvorena do 15.1 oktobra zbog radova na rekonstrukciji kolovoza.

Alternativni putni pravac iz pravca Beograda prema Nišu je državni put I A reda broj 4, petlja "Niš Sever". Iz Vranja saobraćaj se preusmerava na petlju "Merošina" i na petlju "Niš Sever".

Auto-put E-75, petlja "Ražanj", do 9. oktobra radovi na zameni habajućeg sloja asfalta. U toku izvođenja radova petlja "Ražanj" će biti zatvorena za uključenje i isključenje sa auto-puta. Alternativni putni pravac iz pravca Beograda je petlja Pojate, a iz pravca Niša petlja Aleksinački rudnici.

Zbog održavanja sportske manifestacije doći će do obustave saobraćaja na sledećim putnim pravcima:

- Na državnom putu II A reda broj 208 na deonici Vrnjci - Goč (km 5+844 do km 16+844), 04.10.2020. godine u periodu od 07.30 do 17 časova, i

- Na državnom putu II A reda broj 207 na deonici Boturići - Vitkovo (km 40+321 do km 50+160 04.10.2020. godine u periodu od 7 do 16.30 časova.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.05 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jutro bez gužvi na putevima, oprez zbog olujnog vetra u košavskom području i na planinama

Izvor: Blic, 03.Okt.2020

Saobraćaj je ovog jutra umerenog intenziteta, bez gužvi i zastoja na najfrekventnijim putnim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS), ali podseća vozače da česte promene vremena teže i promenljive uslove u kojima se saobraćaj odvija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.