Izvor: Danas, 31.Jul.2023, 16:58

Samo kod nas, grad izmešta nasip da bi investitor došao do vrednog zemljišta: „Novi Sad na vodi“ sutra na dnevnom redu Skupštine grada

Na sutrašnjom sednici Skupštine grada na dnevnom redu će se naći i Odluka o izradi Plana generalne regulacije prostora između primarnog odbrambenog nasipa uz kasarnu Rečne flotile i Ribarskog ostrva u Novom Sadu, gde je smešteno i nekadašnje brodogradilište koje je danas u vlasništvu kompanije „Galens“.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Usvojena odluka o "Novom Sadu na vodi"

Izvor: Blic, 01.Avg.2023, 13:22

Većinom glasova usvojena je Odluka o izradi Plana generalne regulacije prostora između primarnog odbrambenog nasipa uz kasarnu Rečne flotile i Ribarskog ostrva u Novom Sadu, odnosno za ono što javnost prepoznaje kao "Novi Sad na vodi".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.