Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samardžić: Goranci lojalni Srbiji, a zapostavljeni!

ŠTRPCE - Ministar za Kosovo i Metohiju Slobodan Samardžić posetio je danas Goru, Svete Arhangele nadomak Prizrena i Štrpce i naglasio da "Srbija mora da vodi više računa o Gorancima, jer se radi o njenom stanovništvu koje zaslužuje da bolje živi".

"Goranci su stanovništvo koje je lojalno Srbiji i koje uživa određene usluge iz oblasti zdravstva i prosvete, ali ne na način koji se može smatrati uzornim", rekao je Samardžić.

On je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će izbori biti održani i na Gori, kako bi Goranci oformili opštinu i kako bi lakše obavljali

administrativne poslove.

"Treba odmah raditi i u oblasti javnih službi i zapošljavanju ljudi, ne čekajući izbore," poručio je Samardžić.

Kako javlja KIM radio, Samardžić je ocenio da su "Goranci nezasluženo zapostavljeni" i da "Srbija mora više da vodi računa, zato što ima svoje stanovništvo koje je lojalno i koje zaslužuje da uživa bolje javne službe Srbije".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.