Izvor: B92, 03.Avg.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salihu predsednik SO Bujanovac

Bujanovac -- SO Bujanovac danas je za svog predsednika izabrala Adnana Salihua, koga je kandidovao Pokret za demokratski progres.

Srpskoj koaliciji Složno za Bujanovac ponuđeno je mesto zamenika predsednika Skupštine opštine, ali je šef te odborničke grupe Stojanča Arsić rekao da neće predlagati svoje kadrovsko rešenje, jer u procesu pripremanja današnje sednice nisu nijednom konsultovani.

Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi je o učešću srpskih odbornika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u koaliciji sa PDP i Partijom demokratskog delovanja prvi put sa Arsićem razgovarao danas, pre početka sednice lokalnog parlamenta.

Odnornici sa liste Složno za Bujanovac tvrde da neće ulaziti u vladajuću koaliciju ako treba da budu samo dekor koji bi trebalo da predstavlja sliku multietničke vlasti.

U bujanovačkoj Skupštini PDD, čiji je predsednik Riza Halimi, ima 13 odbornika, dok PDP, koju su osnovali pripadnici bivše Oslobodilačke vojske Preševa, Medveđe i Buujanovca, a lider joj je nekadašnji politički komandant Glavnog štaba OVPMB Jonuz Musliju, ima osam odbornika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.