Sakašvili je čovek kokaina i orgija i – američki agent

Izvor: 011vodič.com, 08.Jun.2015, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sakašvili je čovek kokaina i orgija i – američki agent

BIVŠI ministar državne bezbednosti Gruzije – profesionalni obaveštajac, general potpukovnik Igor Giorgadze – javno je nazvao Petra Porošenka i Mihaila Sakašvilija američkim „agentima uticaja” preko kojih se vodi „velika igra protiv Rusije”.
Prema njegovim rečima, bivši predsednik Gruzije ima agenturni nadimak „Mišiko” i veoma voli ne samo pornografiju:
„Ono što je radio Sakašvili između 2003. i 2012. neki su imali priliku da vide. Njegova padanja u san nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ušmrkavanja narkotika, njegov neprimereni smeh. Istovremeno, to su njegova unutrašnja svojstva. On je takav, on je tako formiran… Kod Sakašvilija su organizovane orgije, sve u svemu – to je bilo ludilo. On je bio i na tabletama i na kokainu”.
Georgadze je objasnio i zašto je izbor Vaingtona pao na Sakašvilija:
„Američkim „kolegama” bio je potreban poslušni lider nezavisne Gruzije. „Revolucija ruža” brzo se, međutim, pretvorila u „revoluciju mučenja”. A „revolucija dostojanstva” u Ukrajini još brže se pretvorila u milijarde i milijarde novih dugova, razaranja i rat sa nepokornim Donbasom”.
General Giorgadze o ulozi Sakašvilija u Ukrajini, gde je prethodnih dana imenovan za gubernatora Odeske oblasti, rekao je i ovo: „Sakašvili je izgubio rat u Gruziji ali uči druge kako da dobiju rat u Ukrajini. Istina je, da se istorija ponavlja dvaput: prvo kao tragedija u Gruziji, a sada kao još veća tragedija u Ukrajini”.
Bivši šef državne bezbednosti Gruzije još je ukazao:
„Sve što se sada događa u Ukrajini – već se izdogađalo kod nas u Gruziji. Sa potpuno istom terminologijom i istim epitetima. Sa istom mržnjom prema Rusiji. Sa identičnim pokušajima da se iščupa koren ruskom jeziku. I sa istim pokušajem da se onemogući svaka forma postojanja države osim unitarne”.
#fakti
The post Sakašvili je čovek kokaina i orgija i – američki agent appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.