Izvor: B92, 03.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajt o Savetu Evrope i Srbiji

Beograd -- Kancelarija Saveta Evrope u Beogradu otvoriće u subotu novi Internet sajt o aktivnosti te evropske organizacije u Srbiji.

Sajt će biti na engleskom i na srpskom jeziku, a otvara se na 58-godišnjicu osnivanja Saveta Evrope, povodom predstojećeg šestomesečnog predsedavanja Srbije Komitetu ministara te najstarije evropske organizacije, rekao je novinarima šef beogradske kancelarije SE Deni Iber.

Srbija će predsedavanje Komitetu ministara SE preuzeti 11. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maja od San Marina, na 117. zasedanju tog tela u Strazburu.

Iber je rekao i da će povodom predsedavanja Srbije Komitetu ministara SE u Beogradu 12. maja biti manifestacija na kojoj će deca iz nekoliko zemalja otpevati Evropsku himnu na pet jezika. Biće doneta velika zastava SE, koja će za tu priliku prvi put napustiti Strazbur.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.