Izvor: Danas, 05.Okt.2022, 16:46

Šabac: Uhapšeno 10 osoba jer su obećavali sigurne dobitke na klađenju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Čukarica, u saradnji sa policijskim stanicama u Loznici i Valjevu, a po nalogu Posebnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal, uhapsili su 10 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su na teritoriji Republike Srbije izvršile više krivičnih dela prevara, kao i pranje novca i na taj način protivpravno prisvojile najmanje oko 56.110.000 dinara.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Štampari lažnog novca iz Šapca pustili u opticaj 15 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2022

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, danas je uhapšeno pet osoba, zbog sumnje da su u Šapcu napravili štampariju u kojoj su pravili lažni novac...Uhapšeni su M.M, S. I, M.R, M.J. i M.M, dok se jedno lice nalazi u bekstvu, a oni se terete za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.