Sa kutije u parlament, pa šta?!

Izvor: Glas javnosti, 01.Okt.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa kutije u parlament, pa šta?!

BEOGRAD - Tomislav Nikolić, prozvan od dojučerašnjih kolega iz SRS-a da je štitio tajkune, uzvratio im je niskim udarcem: „I vama je dosta toga omogućeno, živite bolje od svih drugih“. Tako je Nikolić, objašnjavajući šta mu je to značilo, nagazio i na poslanika SRS-a Sulejmana Spaha, koji mu se onomad jadao.

- Kaže mi - sad je mnogo dobro, šefe. Ranije, dok sam prodavao na kutijama, kad dođem kući, žena ujutru kaže deci: „Lupajte vratima da ide da prodaje što ranije“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Sad kao poslanik kad legnem da spavam, žena kaže: „Tišina, tata poslanik spava“ - osvrnuo se Nikolić na ćaskanje sa Spahom.

Mada tvrdi da je razgovor nafilovan, Spaho se „ne stidi toga što je, pre desetak godina morao da othrani porodicu prodajući na kutijama“. A reči „građana Nikolića su ga pogodile“.

- Imao sam i veliku sliku na zidu sa njim i sa Vojom...U SRS-u sam 18 godina, a već tri mandata poslanik. Istina je da sam morao da prodajem i papriku, jer sam devedesetih ostao bez posla, a država mi nije omogućila drugi, posebno zato što sam bio u četničkom pokretu. A još musliman. To što je građanin Toma rekao nije istina. Rekao sam mu da mi je sada i teže, jer imam veće obaveze i odgovornost - priča nam Spaho.

Veli da mu je dve-tri godine ostalo do penzije, a posle „može da se vrati i na kutije“.

- Ne stidim. Nisam krao i radio prljave poslove. Šta sam drugo mogao? Nisam se družio sa tajkunima kao građanin Nikolić. A nije me sramota i što sam VK električar. Nisam političar, ali sam u SRS ušao srcem i postao poslanik zato što sam se zaista posvetio stranci. I hvala SRS-u - kaže  Spaho.

Upitan zašto je Nikolić baš njega nagazio, Spaho veli da je možda zato što je „pre neki dan, između ostalih, i on izašao za govornicu i zatražio da vrati mandate“.

Odbacen od svojih kao kad se ovca izgubi od stada.Bacio veliku ljagu na svoje buduce narastaje.Kad ne postuje i voli svoje, nece Alaha mi, ni postovati ni voleti i Vas,samo da dodje do pogodne prilike, videcete! Interese i samo interes je u pitanju,nista vise.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.