SVAĐA SRPSKIH POLITIČARA U HRVATSKOJ

Izvor: Kurir, 13.Jul.2010, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAĐA SRPSKIH POLITIČARA U HRVATSKOJ

BEOGRAD - Ni srpski politički predstavnici u Hrvatskoj nisu imuni na međusobne svađe!

Potpredsednik SNV iz Garešnice Nenad Vlahović, Nikola Sužnjević iz Gline i Staniša Žarković iz Virovitice podneli su USKOK krivičnu prijavu protiv čelnika tog veća - Milorada Pupovca, Saše Miloševića i Radeta Dragojevića.

U prijavi je navedeno da su Pupovac, Milošević i Dragojević, „možda i za neke lične potrebe“, počinili niz nezakonitih i kriminalnih postupaka pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iznošenju finansijskog izveštaja SNV za 2008. godinu. Oni su, navodno, propustili da pokažu gde je 2.200.000 kuna (oko 305.000 evra). Konkretno, u izveštaju SNV piše da su njihovi prihodi bili oko 5,8 miliona kuna, dok Vlahović tvrdi da je u pitanju 7,9 miliona kuna. Prema Vlahovićevim tvrdnjama, Pupovac je pomenutu trojicu, zbog podnete prijave, isključio iz SNV.

Milorad Pupovac je u izjavi za Kurir poručio da ga ova prijava ne zanima.

- Zaista nemam komentar na to - poručuje Pupovac, dok su u predsedništvu SNV bili nešto pričljiviji.

- Iznenađeni smo sadržajem i načinom istupa Vlahovića. Mi zaključujemo da su iznesene optužbe neistinite, u svim svojim elementima, kao i da su date iz zle namere, s ciljem razbijanja SNV - rekli su u ovom veću.  

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.