ŠUTANOVAC: Situacija koju je Rodić opisao nije samo u medijima, već i u državi

Izvor: Kurir, 08.Nov.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠUTANOVAC: Situacija koju je Rodić opisao nije samo u medijima, već i u državi

BEOGRAD - Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac podržao je obraćanje javnosi Aleksandra Rodića i upozorio da stanje kakvim ga je opisao u svom pismu u celoj državi, a ne samo u medijima.

"Više je nego jasno da sve ono što DS govori već godinama, Aleksandar Rodić u svom pismu javnosti potvrđuje. A na žalost, stanje kakvo ga on opisuje nije tako samo u medijima, već u celoj državi, a posebno u policiji, pravposuđu, agencijama... Svakako da korišćenje medija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije primereno, u državi koja pretenduje da bude članica EU i da se rešavaju kroz institucije i sisteme", napominje on za Kurir.

Podsetimo, vlasnik Kurira, danas je uputio javnosti otvoreno pismo u kome objašnjava koliko su pritisci na medijie, a to je izazvalo Pink i Informer da intenziviraju prljavu kampanju laži i obmana na račun Kurira.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.