STRAHOVITA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Pijani vozač pokosio majku i ćerku i pobegao sa lica mesta (FOTO)

Izvor: S media, 07.Apr.2013, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAHOVITA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Pijani vozač pokosio majku i ćerku i pobegao sa lica mesta (FOTO)

Džesika Okleton je nakon završenog suđenja čoveku koji je izazvao nesreću u kojoj je njena majka poginula ogorčena na blagu presudu koju je sudija izrekao.

Majkl Redfor (24) provešće šest godina u zatvoru zbog izazivanja nesreće sa fatalnim ishodom i neprijavljivanja incidenta policiji. On je kobne večeri u krvi imao dva puta više alkohola nego što je dozvoljeno.

"Sećam se samo da smo mama i ja išle kući i smejale se. Onda su me zaslepeli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << farovi automobila i osetila sam udarac", seća se Džesika (15). Od siline udara, telo Keli Okland, radnice u dobrotvornoj organizaciji, odletelo je 10 metara dalje.

"Kada sam se osvestila, kroz krv koja mi je liptala sa čela videla sam samo polumrak. Od mame nije bilo ni traga. Pozvala sam pomoć, i žena koja je prva dotrčala me je sprečavla da tražim majku, kao da nije želela da vidim šta se desilo", priča Džesika.

Devojčici je policija kasnije saopštila da je njena majka mrtva, a daje vozač automobila koji ih je pokosio pobegao sa lica mesta." Monstrum se nije ni okrenu, ostavio nas je da umremo", objašnjava Džesika zašto je razočarana blagom kaznom za Redforda.

(Mirror)

Foto: guliver/thinkstock (ilustracija), printscreen Mirror

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.