STEFANOVIĆ: Imamo nova saznanja o oružju

Izvor: Telegraf.rs, 09.Nov.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ: Imamo nova saznanja o oružju

Ministarstvo unutrašnjih poslova došlo je do novih saznanja koja ukazuju odakle bi moglo doći oružje koje je nedavno otkriveno u Jajincima i na Novom Beogradu, rekao je resorni ministar Nebojša Stefanović.

Odgovarajući na pitanja novinara on je istakao da bi bilo neozbiljno kada bi ta saznanja iznosio u javnosti i da MUP ne želi još da izlazi sa informacijama.

Stefanović kaže da od početka MUP nije isključio nijednu mogućnost, ali da ono što sa sigurnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << može da kaže to je da niko nije slučajno u Jajincima ostavio oružje i da je takva teza opovrgnuta.

- Došli smo do ozbiljnih zaključaka koji ukazuju na nešto što mi mislimo da može da bude, i jedan od pravaca koji smo odmah eliminisali je taj da je nekim slučajem ostavljeno tu da ga neko pronađe - rekao je ministar policije.

Foto: MUP Srbije

Prema njegovim rečima, MUP se ne oglašava upravo zato jer se radi ozbiljna istraga i javnosti će biti predstavljeni kompletni rezultati dokle je ona dovela. Kako je rekao, on se nada da će to rezultirati privođenjem odgovornih lica.

Na pitanje da li su VOA i BIA pripremili izveštaj, Stefanović je rekao da nije nadležan za bezbednosne službe i da je to pitanje za Biro za kordinaciju službi bezbednosti i direktore tih agencija.

Printksin: TV Pink

- Ne želimo da još izlazimo sa informacijama jer verujemo da pravac kojim sada radimo može da bude onaj koji će se pokazati kao ispravan na kraju - rekao je Stefanović.

Oružje, za koje se pretpostavlja da je trebalo da se koristi za napad na premijera Aleksandra Vučića pronađeno je u Jajincima u blizini njegove porodične kuće, i u garaži na Novom Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Nova saznanja o oružju u Jajincima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Nov.2016

Ministar unutrašnjih poslova Srbije  Nebojša Stefanović izjavio je danas da je MUP došao do novih saznanja koja ukazuju odakle je moglo da bude prebačeno oružje pronadjeno u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića u Jajincima i na Novom Beogradu.    "Došli smo do ozbiljnih zaključaka...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.