Izvor: B92, 24.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS traži Tadićevu odgovornost

Beograd -- SRS pitala je predsednika Srbije Borisa Tadića da li je spreman da podnese odgovornost pozivom Srbima da glasaju.

Srpska radikalna stranka pitala je Tadića da li je on spreman da podnese odgovornost jer je to "katastrofalna procena i nemerljiva šteta" koju je on izazvao pozivom Srbima da izađu na izbore na Kosovu i Metohiji.

"Da je Tadić bio na strani naroda danas bi svi u svetu morali da priznaju da Srbi imaju jedan stav, a to je ostanak Kosova i Metohije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u državno-pravnom sistemu Srbije", rečeno je u SRS. "Srpski narod je i pored pritisaka režima Tadića i njegovih medija, na ozbiljan i odgovoran način pokazao svima u svetu da neće da pruži legalitet i legitimitet nezavisnosti južne srpske pokrajine", stoji u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.