SRS osuđuje najavu povećanja poreza na plate

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS osuđuje najavu povećanja poreza na plate

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka(SRS) osudila je danas najavu povećanja poreza na plate sa 12 na 20 odsto, jer će to dovesti do novog prebacivanja tereta ekonomske krize na već siromašne građane Srbije, saopštila je danas SRS.

Vlada Srbije donosi diskriminatorske mere po građane Srbije, umesto da ukine mnogobrojne agencije i pojedina ministarstva, kao što je Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, koje troši oko 500 miliona godišnje, a ne čini ništa da poboljša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ekonomsku situaciju u zemlji, navedeno je u saopštenju.

SRS zahteva od Vlade da obelodani sadržaj razgovora sa Međunarodnim monetarnim fondom(MMF) i saopšti građanima koju cenu će morati da plate za dobijanje kredita.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.