Izvor: B92, 13.Maj.2010, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS o otkrivenoj grobnici

Beograd -- Boris Aleksić (SRS) izjavio je u Beogradu, kako je informacija o masovnoj grobnici u Raškoj "neproverena".

Tek treba da bude utvrđeno da li se u njoj zaista nalaze tela Albanaca sa Kosova i Metohije ili tu leže neka druga tela, kao i ko stoji iza te akcije i ko je te ljude likvidirao, kaže Aleksić. Po Aleksiću, tužilac za ratne zločine Srbije Vladimir Vukčević je "neprimereno istupio" kada je saopštio da je reč o masovnoj grobnici sa 250 tela kosmetskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Albanaca.

Informacija o masovnoj grobnici u Raškoj objavljena je u trenutku kada se Srbija bori da se utvrdi odgovornost za trgovinu organa otetih Srba sa Kosmeta u zločinu u "žutoj kući", u Albaniji, kazao je Aleksić.

"Ukoliko on (Vukčević) namerava da se bavi tim poslom na neozbiljan način možda bi bilo bolje da podnese ostavku", poručio je funkcioner SRS.

Aleksić je takođe pozvao Vladu Srbije da odlučnije reaguje zbog nedavnog napada na generala Radislava Krstića u zatvoru u Velikoj Britaniji, jer je njena obaveza da štiti građane.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tek treba utvrditi istinu o grobnici kod Raške

Izvor: S media, 13.Maj.2010

Član predsedničkog kolegijuma Srpske radikalne stranke Boris Aleksić izjavio je danas u Beogradu kako je informacija o masovnoj grobnici u Raškoj "neproverena". ..Tek treba da bude utvrdjeno da li se u njoj zaista nalaze tela Albanaca sa Kosova i Metohije ili tu leže neka druga tela, kao i ko stoji...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.