SRS: Tadićev režim kriv za krvavo nasilje u Beogradu

Izvor: Studio B, 11.Okt.2010, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Tadićev režim kriv za krvavo nasilje u Beogradu

Srpska radikalna stranka osudila je nasilje i otužila vlast da je odgovorna za incidente posle Parade ponosa.

"Tadićev režim snosi svu odgovornost što je juče došlo do krvavog nasilja na ulicama Beograda. Vlast nije smela da dozvoli održavanje manifestacije za koju se znalo da predstavlja skup visokog rizika", navela je SRS u saopštenju.

Osuđujući svaku vrstu nasilja SRS je saopštila da je vlast dužna da u svakoj sutuaciji, u skladu sa zakonom, sačuva javni >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << red i mir.

U nemirima koji su juče u Beogradu izazvali protivnici Parade ponosa povređena su 132 policajca i 25 građana. Pet policajaca ima teške povrede, kao i jedan od izgrednika.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlast je odgovorna za nasilje

Izvor: S media, 11.Okt.2010

Srpska radikalna stranka saopštila je da državne vlasti snose svu odgovornost za jučerašnje nasilje na ulicama Beograda, jer nije smelo da se dozvoli održavanje "Parade ponosa" za koju se znalo da predstavlja skup visokog rizika...Potrebna vanredna sednica Vlade..Osuđujemo nasilje, vlast odgovorna..U...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.