SRS: Neprihvatljiva izmena rezolucije o Kosovu

Izvor: Studio B, 02.Sep.2010, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Neprihvatljiva izmena rezolucije o Kosovu

Srpska radikalna stranka (SRS) ocenila je kao sknadalozno i neprihvatljivo svako menjanje rezolucije o Kosovu i Metohiji koju je Srbija podnela Ujedinjenim nacijama.

"Promena rezolucije bi i dodatno otežala ionako loš međunarodni položaj Srbije koji je plod nekritičkog ispunjavanja naloga Brisela", ocenio je član Predsedničkog kolegijuma SRS-a Dejan Mirović na konferenciji za novinare.

Mirović je pozvao vlast u Srbiji da "konačno pokaže makar malo nacionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dostojanstva" i da se "odupre pritiscima koji su kulminirali tokom poseta britanskog i nemačkog ministra spoljnih poslova".

Za najavljeno povećanje penzija i plata tokom sledeće godine, Mirović je rekao da je "najobičnija prevara građana", jer istovremeno raste i inflacija.

Mirović je rekao da je krajnje vreme da Srbija prekine da vodi ekonomsku politiku po diktatu Međunarodnog monetarnog fonda i "korumpiranih međunarodnih činovnika koji dolaze iz zemalja kao što je Austrija, a gde se čitave banke nacionalizuju zbog korupcionaških afera".

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS: Neprihvatljiva izmena rezolucije

Izvor: S media, 02.Sep.2010

Srpska radikalna stranka (SRS) ocenila je danas kao sknadalozno i neprihvatljivo svako menjanje rezolucije o Kosovu i Metohiji koju je Srbija podnela Ujedinjenim nacijama..."Promena rezolucije bi i dodatno otežala ionako loš medjunarodni položaj Srbije koji je plod nekritičkog ispunjavanja naloga...

Nastavak na S media...

SRS: Loša ekonomska politika Vlade

Izvor: RTS, 02.Sep.2010

Funkcioner SRS Dejan Mirović kritikovao Vladu zbog aranžmana sa MMF-om i "drskog i nediplomatskog" istupa šefa britanske diplomatije Hejga, kojim se, kako kažu, urušava ugled Srbije. ..Srpska radikalna stranka smatra da rezultati pregovora Srbije sa MMF-om pokazuju da država ne vodi samostalnu...

Nastavak na RTS...

Hiseni: Rezolucija Srbije je destruktivna i ratoborna

Izvor: S media, 03.Sep.2010, 11:54

Ministar spoljnih poslova Kosova Skender Hiseni izjavio je da je projekt rezolucija Srbije upućen za debatu u Generalnoj skupštini UN “destruktivan i ratoboran”...Hiseni je u intervjuu za BBC rekao “da je gotovo izvesno da srpska rezolucija neće proći” na Generalnoj skupštini, ali nije želeo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.